Inch-off… Springplank naar een gezond leven

Liesbeth Wendrix – 34 jaar.

Nadat de weegschaal eind vorig jaar wéér 10 kilo meer aanwees, was het hoog tijd om actie te ondernemen. Onder de kerstboom lag een kadobon van Inch-off. Vol goede moed ben ik dan begin januari voor het eerst langs geweest bij Petra. De combinatie van voedingsadvies en gerichte oefeneningen bleken een succesformule! Op mijn eigen ritme slaagde ik erin om in acht maanden tijd 17 kilo en 83 cm te verliezen. De persoonlijke aanpak van Petra stimuleert en motiveert. Er heerst een gezellige drukte in de studio en er worden volop tips en ervaringen uitgewisseld tussen de klanten. De ruime openingsuren zorgen er ook voor dat jij je wekelijkse sportmomenten kan inplannen in functie van jouw agenda. In haar afslankingsstudio en online biedt Petra ook een assortiment van voedingswaren aan die een gezonde leefwijze ondersteunen. Ondertussen ben ik drie kledingmaten kwijt en krijg ik niets dan complimentjes van familie, vrienden en kennissen. Natuurlijk is er nog werk aan de winkel en heb ik mijn einddoel nog niet bereikt, maar bij Inch-off leerde ik hoe ik gezond kan leven en toch nog kan genieten van de leuke en lekkere dingen. Ik blijf dus doorgaan tot er nog 10 kilo extra af is!

Liesbeth Dorissen – 27 jaar.

Ik ben een heel onzeker iemand en omdat ik me best wel slecht voelde in mijn vel, besloot ik er iets aan te doen. Ik zag op mijn facebook dat iemand een post leuk vond van “Inch-Off”. Toen ben ik eens gaan kijken wat het precies was. Tot mijn verbazing was er in Houthalen een afslankstudio, die zelfs al 1 jaar bestond en waar ik dus niets vanaf wist. Na lang aarzelen heb ik Petra een mailtje gestuurd voor meer uitleg over Inch-Off. Ik kreeg onmiddellijk een super lieve mail terug dat ik altijd welkom was voor meer uitleg, dus heb ik een afspraak gemaakt. Samen met mama ging ik naar daar en ik voelde me al onmiddellijk thuis. Ik werd héél open ontvangen, waardoor ik mij enorm op mijn gemak voelde. Ik heb de nodige uitleg gekregen, we hebben samen overlopen waar we aan gingen werken en hoe we dit het beste gingen aanpakken. Ik heb geen enkele seconde getwijfeld om te starten bij Inch-Off, want hier voelde ik me écht thuis. Er werd niet om me neergekeken, integendeel ze motiveerde me zelfs om er samen iets aan te doen. Dit was voor mij héél belangrijk, want zo had ik niet het gevoel dat ik er alleen voor stond. Ik ben ondertussen 6 maanden aan het sporten bij Inch-Off en alles gaat goed, ben al serieus wat centimeters en kilo’s kwijt geraakt. Zelf kreeg ik overlaatst nog te horen van Petra dat ik in het begin een gesloten iemand was en nu dat we 6 maanden later zijn, ik enorm open gebloeid ben. Super leuk nieuws om te horen! Dit motiveert me ook elke keer om er voor te blijven gaan. Samen met Petra heb ik besloten om te starten met het proteïnedieet van LignaVita, omdat ik “sneller” resultaten wou zien en ik het soms moeilijk vond (ondanks dat ik wel een voedingsschema had) om te juiste voeding te kiezen en zelfs te eten. Hiervoor heb ik ook de nodige uitleg gekregen en alles gaat supergoed. Het proteïnedieet vind ikzelf superhandig en ik had nooit gedacht dat het me zo goed zou lukken! Uiteindelijk mag je zoveel eten en eigenlijk alles, maar “anders”. Ik ben een moeilijke eter en dankzij haar en LignaVita eet ik nu dingen, die ik anders nooit zou eten! Dus ik kan écht met volle overtuiging zeggen dat, komen sporten bij Inch-Off mijn leven écht heeft veranderd op een positieve manier. Ik voel me beter in mijn vel en sporten doe ik nu zelfs graag. Een aanrader voor iedereen dus!

Christel Molemans – 46 jaar.

Langzaam maar zeker ben ik in de voorbije 3 jaar 6 kilo bijgekomen. Vooral in het laatste jaar voelde ik me daardoor niet meer goed in mijn vel. Mijn kleren die te strak zaten, een grotere maat broeken moeten gaan kopen, enz… Op mijn eentje deze kilo’s terug kwijt geraken lukte mij niet. De opendeurdag van Inch-off was voor mij het ideale moment om kennis te gaan maken en te zien wat de mogelijkheden waren. Het kunnen proeven van de shake op de opendeurdag was voor mij het duwtje dat ik nodig had. Deze shake want was eerlijk gezegd, buiten al mijn verwachtingen, heel lekker ! Voor mij dus de juiste keuze ! Deze shakes vervingen voor mij de nood aan chocolade en zoetigheden. Hierbij kwam dan de duidelijke uitleg en motivatie van Petra. Ze vraagt me ook altijd hoe het gaat en of het lukt met het dieet. Dat geeft een steunend gevoel. Ook maakt ze tijd om al mijn vragen te beantwoorden en de aangepaste oefeningen te bezorgen. Dit allemaal samen maakt dat ik na 6 weken terug 7 kilo lichter weeg, 45 cm minder in omvang ben en strakker in mijn vel zit ! Voor mij is mijn missie dus volledig geslaagd! Met dank aan Petra en Inch-off !

E.V. 39j : “Door de supergoede coaching en motivatie is de afslankkuur eens zo plezant. Het resultaat mag er best wezen. Nu nog volhouden! Grts.

Ik voelde me al een tijdje niet meer goed in mijn vel. Ik moest er dringend iets aan doen! Na jaren van diëten en terug bijkomen, wou ik graag afvallen én het gewicht er nu eindelijk eens vanaf houden. Via mond aan mond reclame kwam ik dan bij Inch-Off terecht. Ik kreeg voedingsadvies van Petra en de oefeningen in de cabines werden stelselmatig opgedreven. Ik kon niet geloven hoe snel ik resultaat behaalde! Na 20 beurten was ik al 8,1 kilo (waarvan 7,6 kg vetmassa en 43 cm omtrek) armer en heel wat zelfvertrouwen rijker. Zonder de geweldige begeleiding en motivatie van Petra zou ik nooit gekomen zijn waar ik nu sta! Dankzij haar (en mijn inspanningen) ben ik nu terug een vrouw die zich goed voelt in haar vel, veel energie heeft en trots is op haar lichaam! Ik raad het alvast iedereen aan!

Daisy Lowie – 35 jaar.

De eeuwige strijd tegen de kilo’s .. of toch niet? De strijd toch tegen de kilo’s klinkt voor velen onder ons heel bekend in de oren. Ook ik vecht al heel mijn leven tegen de kilo’s, het is precies een strijd die ik niet kan winnen. Na mijn wondertjes op de wereld te zetten is het nog alleen nog maar erger geworden. Ik heb écht alles geprobeerd wat ik kon doen (dieëten, sporten,..) Helaas zonder resultaat. Omdat ik zo gedemotiveerd ervan geraakte, gebeurde het ook wel eens dat ik de moed verloor na een week of twee en het dus op gaf. Tot een paar maanden geleden. Ik was het niet beu, maar kotsbeu! Ik wilde mezelf terug beter voelen in mijn vel en ik heb toen mijn knop terug kunnen omdraaien. Zoals we allemaal wel kennen, van uitstel komt natuurlijk afstel. Ik moest NU beginnen. De persoon die ik was, die wou ik niet meer zijn. Ik wilde mezelf terug beter, fitter en vooral gelukkiger voelen. Ik was (en ben nog steeds) enorm gemotiveerd. Ik heb toen ook besloten dat ik het eiwitdieët van LignaVita ging volgen en dit keer voor de volle 100%. Dankzij mijn vastbeslotenheid en doorzettingsvermogen ben ik op een maand tijd toch 10 kilo afgevallen EN ook 38 centimeter minder! Knap van mezelf, toch? Al heb ik dit natuurlijk niet helemaal op mijn eentje gedaan. Ik ben al een stap dichter bij mijn “eindbestemming” dankzij Petra. Zonder de juiste begeleiding van haar en het volgen van het dieët in combinatie met de oefeningen in de infrarood cabine, was het me niet gelukt. Dankzij de oefeningen in de infrarood cabine ben ik 38 centimer kwijtgespeeld. Dit voelt zo fantasisch aan waardoor ik extra gemotiveerd ben. Ik zie iedere week dat ik dichter en dichter bij mijn einddoel kom. Wat het voor mij ook compleet geweldig maakt is dat ik zelfs niet het gevoel heb dat ik aan het dieëten ben. De koeken en snacks van LignaVita zijn zo lekker. Ik hoef me niet schuldig voelen als ik eens een stuk chocolade eet of een koek . Ik kan voor de volle 200% genieten van dit lekkers en ik word ook nog eens beloond wanneer ik op de weegschaal ga staan. Hoe geweldig is dat? Deze keer, ja deze keer ga ik écht mijn doel bereiken!

Scroll naar top
Lieve klanten Via deze weg wil ik jullie vertellen dat ik 8 jaar geleden met veel liefde en passie de deuren van Inch Off heb geopend voor jullie.  Elke dag was het mijn doel om jullie aan te moedigen en te motiveren. Door jullie eigen doorzettingsvermogen en inzet heb ik zoveel mooie resultaten en blije gezichten mogen zien. Deze resultaten hebben me altijd veel moed gegeven om door te doen maar na vele slapeloze nachten en pijn in het hart heb ik nu helaas toch besloten om de zaak te sluiten. De corona- en energiecrisis hebben eigenlijk deze keuze voor mij gemaakt.  Zoals jullie mij kennen, zal ik jullie blijven steunen tot de laatste dag. Dit wil zeggen dat openstaande beurten* nog tot en met 10 december 2022 opgenomen kunnen worden. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de fijne gesprekken, vriendschappen en mooie momenten samen. Ik ga jullie oprecht missen! Blijf vooral in jullie zelf geloven in alles wat je wil bereiken!  Liefs Petra  *openstaande beurten worden niet terugbetaald