Afvallen met het advies van een ervaringsdeskundige

Inch-Off streeft ernaar om mensen in een aangename sfeer en met een unieke aanpak te helpen om centimeters én kilo’s te verliezen.
Zaakvoerder Petra Cuyvers is een dynamische afslankconsulente die ooit zelf in uw schoenen stond.
Ze weet dus dat afvallen het resultaat is van hard werken en doorzetten.

Haar missie? U met gefundeerd advies en coaching helpen om uw doel te bereiken, zodat u zich beter in uw vel voelt.

 

Vertrouwde omgeving

Werken aan uw figuur is een persoonlijke en vaak intieme aangelegenheid. U geeft letterlijk en figuurlijk een deel van uzelf bloot.
Inch-Off creëert voor u de ideale omstandigheden, zodat u in alle rust en anonimiteit functioneel oefent.
U sport in een vertrouwde omgeving, bent op uw gemak én geniet van professioneel advies en digitale begeleiding.
Zo wordt afvallen niet langer een onaangename en confronterende activiteit, maar een leuke manier om in vorm te geraken én te blijven!

 

Scroll naar top
Lieve klanten Via deze weg wil ik jullie vertellen dat ik 8 jaar geleden met veel liefde en passie de deuren van Inch Off heb geopend voor jullie.  Elke dag was het mijn doel om jullie aan te moedigen en te motiveren. Door jullie eigen doorzettingsvermogen en inzet heb ik zoveel mooie resultaten en blije gezichten mogen zien. Deze resultaten hebben me altijd veel moed gegeven om door te doen maar na vele slapeloze nachten en pijn in het hart heb ik nu helaas toch besloten om de zaak te sluiten. De corona- en energiecrisis hebben eigenlijk deze keuze voor mij gemaakt.  Zoals jullie mij kennen, zal ik jullie blijven steunen tot de laatste dag. Dit wil zeggen dat openstaande beurten* nog tot en met 10 december 2022 opgenomen kunnen worden. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de fijne gesprekken, vriendschappen en mooie momenten samen. Ik ga jullie oprecht missen! Blijf vooral in jullie zelf geloven in alles wat je wil bereiken!  Liefs Petra  *openstaande beurten worden niet terugbetaald