Afslanken voor jong en oud

Met de Inch-Off-methode verbetert u eenvoudig en efficiënt uw figuur en uw conditie.
Bent u een vrouw die zonegericht wil afslanken, een man die bepaalde spiergroepen wil versterken, een actieve 60-plusser die vitaal en fit wil blijven of een kind dat overgewicht wil aanpakken?
Dan bent u bij Inch-Off in goede handen. Welke uw verwachtingen ook zijn, welke leeftijd u ook hebt… met de Inch-Off-methode bereikt u gericht uw doel!

Ontdek het plezier van efficiënt afslanken! Kom langs bij Inch-Off of neem contact op voor meer informatie.

Vrouwen

U dieet, u sport en u slankt af … maar zelden op de plaatsen waar u het wilt! Klinkt dat voor u bekend? Dan is het tijd voor Inch-Off!
U ligt in een infraroodcabine en voert oefeningen uit om uw probleemgebieden doeltreffend aan te pakken en uw figuur gericht te corrigeren. Zo neemt u afscheid van uw vollere billen, uw buikje of uw zwangerschapskilo’s.
Infraroodwarmte heeft een gunstig effect op de aanpak van cellulitis. U verliest dus centimeters op de juiste plaatsen én krijgt een stevigere en meer egale huid.

Mannen

Boezemt een trip naar de weegschaal u angst in? Wilt u gewicht verliezen of een strakker lichaam krijgen? Dat kan bij Inch-Off!
U doet in onze infraroodcabines oefeningen die focussen op vetverbranding en spierversterking. Gemakkelijk en efficiënt met een tablet als uw digitale coach. Uw extraatje? De warmte in de infraroodcabine verhoogt het rendement van de oefeningen, dus u bereikt sneller uw streefdoel.

60-plussers

Sport en een gezonde levensstijl zijn de bouwstenen voor een vitaal en fit leven. Wilt u ouderdomskwaaltjes aanpakken of voorkomen? Droomt u van een stabiel gewicht en soepele spieren? Dan is er goed nieuws, want Inch-Off heeft een specifiek programma voor 60-plussers. U voert in lighouding oefeningen uit in een comfortabele infraroodcabine. De warmte verbetert uw stofwisseling, waardoor uw lichaam sneller afvalstoffen verwijdert en u kwetsuren en overbelasting voorkomt.

Kinderen

Inch-Off laat kinderen op een leuke en ongedwongen manier het plezier van sporten en fit zijn ontdekken. Met een aangepast programma pakken kids hun overgewicht doelgericht aan. Het resultaat? Jongens en meisjes die fitter en gezonder in het leven staan.

Scroll naar top